High School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

High School

High School, polna drame in skrivnosti popularnih. Želiš biti luzer? Mogoče popularen? Čudak? Izbira je tvoja. Prepusti se spletkam in se zapleti v noro dogodivščino. Tvoja leta na High School bodo nepozabna!

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Išči

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Glavna adminka
Deanerys Mallody Pierson Brickbackgrounddarkteal

Deanerys Mallody Pierson

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Deanerys Pierson

Deanerys Pierson

Letnik : 7. letnik
Število prispevkov : 23

Deanerys Mallody Pierson Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 1:42 am

IME:
Deanerys Mallody
PRIIMEK:
Pierson
VZDEVEK:
Dany
STAROST:
17 let
DATUM ROJSTVA:
11. 6. 1995
TVOJA SLIKA:
Deanerys Mallody Pierson Tumblrm452i9v2sx1qco907o
SPOL:
Ženski
KATERI LETNIK SI? (NAJMANJ 1., NAJVEČ 10.):
7.
TVOJA DRUŽINA:
Mama Arlenne, mrtev oče Eion
TVOJA HIŠA(tukaj opišeš svojo hišo):
Družina Pieson živi v velikanski hiši, malce odmaknjeni od gneče ulic, nekje bolj na samem. Hiša je ogromna in zelo moderna. Pred njo stoji velikanski bazen, ob njem pa jacuzzi za osem ljudi. Hiša od zadaj vsa v steklu, stene spredaj pa so snežno bele. Hiša ima dve nadstropji, pritličje in klet. Hiša ima dve terasi, ki ju povezujejo stopnice. Hiša ima šest spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, pet kopalnic.
SLIKA TVOJE HIŠE:
Deanerys Mallody Pierson Ultra-modern-house-in-te
V KATERO SKUPINO SPADAŠ? (luzer, the cool one...): IZPOLNI ADMIN!
TVOJI PRIJATELJI:
Everybody in school (:
OPIS (tukaj napišeš značilnosti tvojega lika, česa ne mara, njegove lastnosti,...):
Daenerys je ena tistih več-obraznih oseb. Sama sebe bi opisala kot dekle, ki se znajde v vseh situacijah. Zna biti vljudna, prijazna, skrba, a ob enem je lahko zahrbtna, arogantna ali zlobna. Več o njenem značaju boste razumeli iz vidikov ostalih oseb:

Njena mama Arleene: "Dany je odlična hčerka. Rada jo imam s vsem srcem in vedno mi je dala dober razlog za to. Vem, da vsaka mama o svojem otroku najboljše mnenje in mogoče me je to včasih zavedlo, da nisem na njena dejanja od reagirala kot bi morala. Vem, da ima v sebi skritih nekaj čustev, ki ne pridejo na plan, ko je v bližini njena mama, a vseeno menim, da je Dany odlična učenka, zelo zaupljiva prijateljica in dobra oseba."

Danyina varuška Margret: "Danyina varuška sem že od kar se je rodila. Njena mama je zdravstvena inšpektorka, zaradi česar je veliko potovala. In ko je umrl Eion, je bila Dany je majhna deklica. vedno sem vedela, da je bistro dekletce, prebistro za svojo starost. Rada sem jo imela, kot bi bila moja hčerka, čeprav sem kaj kmalu ugotovila, da je njeno življenje en velik razburkan ocean. Venomer jo je bilo zanimivo gledati, kako se razume s svojimi vrstniki. Vedno je vedela kaj reči. Nikoli ni nikogar užalila vsaj nenamerno. Bila je pravi magnet za ljudi. Znala je biti vljudna, prijazna. Vem, da se nekje v njej skriva tista temna senca s slabimi čustvi, a ti niso prišli na dan, ko sem jo jaz opazovala. Občudujem jo, malo Dany. Mogoče je malce zašla s poti, ko je 'zbolela' za bulimijo. Prav škoda je je, čeprav menim, da je to prebolela. Od nekaj sovražim modne ideale in osebe, ki dajo toliko na videz, a maldi so pač mladi."

Soseda Tanya: "To smrkljo sem imela polno glavo. Vedno mi je nekaj zagodla. Saj ni bila edina, a kako je to naredila. Prikrila je vse možne sledi, a jaz vem, vem, da je bila ona. Nehvaležnica je nekoč bruhala na mojem vrtu. Okoli svojih vrstnikov se je vedla popolno, vsi so jo imeli radi in takrat je bila tudi do mene vljudna in prijazna, a nič več. Ne, ne, z njo ni fajn imeti opravkov. Verjemite mi. Ne, ne, moji otroci se je bodo izogibali na kilometer, bom že poskrbela za to."

Danyina najboljša prijateljica Amy, ki je umrla pri svoji trinajstih iz neznanih razlogov: "Dany je dekle, ki je nihče ne razume, a ona razume vse. Vsi poudarjajo, kako dobra je do svojih vrstnikov, gre predvsem zato, da jih zna prebrati in zadovoljiti. Nihče ne ve vsega o njene življenju, vedno nas je zavrnila s kakšno bistro pripombo, nato pa smo že razpravljali o čem drugem. Do ljudi, za katere ve, da so manj pomembni od nje se je vedno obnašala vzvišeno in zadirčno. Zna razporejati svoje prednosti. Ve kdo jo bo dobro služil in kdo ne. Imela sem to srečo, da sem ji služila kar dobro ..."

Tanyin fant George: "Prava mala tečka! Tako, ja. Ne vem kaj naj rečem, ja. Znala je biti zatežena, ja, vedno mi je nagajala, ja. Ne vem, kako so jo lahko imeli vsi otroci in ostali odrasli tako radi, ja. Ne vem."

Theon, fant, ki je obiskoval isto osnovno šolo, dve leti maljši od Dany: "D-Deanerys ... B-bal sem se je. Vedno me je znala p-prestrašiti. Z-Zaradi nje s-sem začel jeclati. Očitno ji pač n-nisem k ničemer p-pripomogel in tako smo končali v-vsi, ki smo ji bili v napoto."

Danyin bivši fant Jon: "Dany je prava sladka dušica. Njeni poljubi so nekaj najbolj sladkega in vedno me je znala spraviti v dobro voljo. Je preprosto najboljše dekle, ki si jih lahko zaželiš. Tako mi je žal, da se je preselila."

Dany: "No, da boste boljše razumeli tukaj je hitra razlaga moje preteklosti:
Moj oče je umrl, ko sem dopolnila 7 let, moja mama že od nekdaj veliko potuje, zato me je vzgajala Margret. Vedno sem spadala v najvišje elite, saj sem vedno znala reči prave stvari, da so me vsi vzljubili. Toda potem so prišli vsi ti ideali in za lepo postavo sem začela bruhati. Vse se je začelo pri šestnajsti slabo leto dni nazaj. Čeprav sem vse prepričala, da tega ne delam več ... no, ne konča se vse tako zlahka."

Za povzetek: Dany je v pogledih svojih vrstnikov, učiteljev in vseh okoli sebe popolna, a naznoter se skriva veliko več.
Nazaj na vrh Go down
Gina Dawson
Admin
Admin
Gina Dawson

Letnik : 6
Število prispevkov : 508

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 4:29 am

Hja, ne vem no... Drugače zelo ZELO dober opis, ampak ne vem, ali naj boš PRILJUBLJENA ali NEOPAZNA. Bom še mal razmislila, lahko pa pišeš. Piši še u fc, če še nisi.
Nazaj na vrh Go down
https://highschool2.slovenianforum.com
Deanerys Pierson

Deanerys Pierson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 4:59 am

Amm, ok hvala, čeprav ne razumem najbolj tvoje dileme (: Mogoče ni čist jasno ker je opis z vidika večih ljudi, ampak Dany je človek, ki ji uspe omrežit vse ljudi, vedno ve kaj reči - tako mi ni jasno kak bi lahko bila neopazna. Upam, da ne bo nobenih zamer, to je samo moje mnenje Razz
Nazaj na vrh Go down
Gina Dawson
Admin
Admin
Gina Dawson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:03 am

jajaja, sj vem. No, sej najprej sm te hotla kr med priljubljene vržt in te tut bom. SPREJETA med PRILJUBLJENE!!!! Užiwej... :*
Nazaj na vrh Go down
Deanerys Pierson

Deanerys Pierson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:05 am

Thanks so so much (: Pa brez zamer, res :3
Nazaj na vrh Go down
Gina Dawson
Admin
Admin
Gina Dawson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:08 am

ja, itak. ne zamerim ti, sej sm res mal komplicirala... Razz Greš RPG z mano? kamorkoli?
Nazaj na vrh Go down
Deanerys Pierson

Deanerys Pierson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:09 am

I'd love to... u start, pls
Nazaj na vrh Go down
Gina Dawson
Admin
Admin
Gina Dawson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:10 am

yeah, I hate to start, but for you... I will

napišem kje, itak boš pa že vidla an.
Nazaj na vrh Go down
Deanerys Pierson

Deanerys Pierson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:12 am

mhm. tnx :$
Nazaj na vrh Go down
Gina Dawson
Admin
Admin
Gina Dawson

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitimeAvgust 12th 2012, 5:24 am

dvorišče Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Deanerys Mallody Pierson   Deanerys Mallody Pierson Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Deanerys Mallody Pierson
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1